De Groote Witte Arend

Een oase van rust en culinair vakmanschap
in de oude binnenstad van Antwerpen

Een oase van rust en culinair vakmanschap
in de oude binnenstad van Antwerpen

 

Groepsvoorstellen 2019

“Een eerlijke streekkeuken voor een eerlijke prijs opdat mensen echt kunnen genieten”  dat is onze leuze en daar gaan we elke dag voor.

Tim Ferket, chef kok en manager van De Groote Witte Arend zorgt samen met zijn keukenteam voor een gevarieerde Belgische menukaart bestaande uit klassiekers, aangevuld met eigen interpretaties van streekgerechten. Tim schenkt bijzonder veel aandacht aan het dagverse, de streekproducten en dit in een uitgebalanceerde prijs- kwaliteitverhouding. 

Streekproducten, streekgerechten en biermenu’s zijn onze specialiteiten

Door de eigentijdse manier van de gerechten te bereiden worden uw klanten, collegae of gasten aangenaam verrast. Onze Bourgondische levenswijze staat borg voor de rijkdom en variatie aan geuren en kleuren en een sensationele smaakervaring.

Wij stellen u dan ook met veel genoegen en om u reeds te laten watertanden onze menu, buffetten en lunches voor 2019 voor.

De wisselende menu- en suggestiekaart kan eventueel ook gebruikt worden voor het samenstellen van uw lunch of diner. Ongeveer tweemaandelijks wijzigt deze kaart. Zij is te vinden op de website of wij zenden u deze na eenvoudig verzoek per mail toe.

De prijzen zijn gebaseerd op groepen van minimum 20 personen. Kleinere groepen kunnen een prijsvermeerdering met zich meebrengen.

Alle soepen zijn vers bereid en (met uitzondering van daar waar anders het vermeld is) gebaseerd op een fijne groentebouillon dus geschiktvoor vegetariërs !

DEZE VOORSTELLEN VERVANGEN ALLE ANDERE MENUKAARTEN EN GROEPSVOORSTELLEN UIT HET VERLEDEN EVENALS HUN PRIJSVERMELDINGEN EN KORTINGEN. 

Per gereserveerde groep kan er maar een keuze gemaakt worden uit 1 menu. Waar er keuze is in een groepsmenu dienen wij 5 dagen voor aanvang van het evenement de individuele menukeuzes van uw gasten te ontvangen.   Uitzonderingen en afwijkingen (bv. allergieën en dieetwensen) op het normale menu dient eveneens 5 dagen voor aanvang in ons bezit te zijn.

PRIJZEN

Alle prijzen zijn netto per persoon.
Het aantal deelnemende personen 5 dagen voor aanvang wordt in rekening gebracht.

RESERVERING

Bij een aanvraag voor een lunch, diner of evenement wordt er vrijblijvend een optie genomen van 15 dagen.

Om van een aanvraag een definitieve reservering te maken, dient u een voorschot van 50 % over te maken op het rekeningnummer van De Groote Witte Arend met vermelding van naam en datum van reservering. Bij ontvangst van dit bedrag is uw reservering bevestigd.

DE GROOTE WITTE AREND
BE 41 7340 1557 8310
BIC: KREDBEBB

Het saldo kan ter plekke verrekend worden in contanten, met betaalkaart of kredietkaart (VISA of Mastercard).

Betaling op factuur wordt toegestaan na het bezorgen van bestelbon of van de benodigde facturatie gegevens inclusief BTW nummer en eventuele vermelding of referentienummer voor de aanvang van de lunch of het diner.

ANNULERING

Indien de genomen optie niet bevestigd wordt na 15 dagen, wordt deze automatisch uit het systeem verwijderd.

Bij definitieve reserveringen gelden volgende annuleringsvoorwaarden:

  • TOT 7 dagen voor het evenement: GEEN KOSTEN, voorschot wordt teruggestort

  • TOT 5 dagen voor het evenement: 30 % van het totale evenement bedrag

  • TUSSEN 5 dagen en evenement: volledige voorschot

Algemene voorwaarden

Zalen, personeel, servies en bestek worden gratis ter beschikking gesteld voor het houden van vergaderingen, familiefeesten en feestelijkheden, mits dit gepaard gaat met een lunch of diner en dit voor minimum 20 personen en met een minimum besteding van € 500,00 drank en eten gecombineerd.  Indien dit minimum bedrag niet gehaald wordt, kan er zaalhuur gerekend worden.  

De toewijzing van de zaal bij offerte of reservatie is niet bindend (behalve bij verhuur) en hangt af van het aantal en de grootte van de verschillendereservaties.   Vijf dagen op voorhand wordt de zaal definitief toegewezen. 

Het juiste aantal genodigden evenals de keuze van het menu en het aantal van de verschillende gerechten dient ten laatste 5 dagen voor doorgang van de festiviteiten te worden doorgegeven.  Dit aantal wordt in rekening gebracht. 

Een optie blijft 14 dagen vrijblijvend genoteerd.  Zowel de optie als de gemaakte offerte vervallen na deze periode. 

Een reservatie is enkel geldig NA ontvangst van een voorschot van 50 % op ons rekeningnummer zoals beschreven bij prijzen op pagina 2. 

Andere dranken dan degene vermeld in de verschillende voorstellen worden aan de normale tarieven verrekend. 

Indien men extra activiteiten voorziet moet dit op voorhand meegedeeld en afgesproken worden om de kwaliteit van de geserveerde gerechten te garanderen. 

Er worden geen kortingen toegestaan dan enkel de schriftelijke bevestigde kortingen. 

Rekening kunnen betaald worden ofwel cash ofwel via debet of creditkaarten. Betaling via factuur wordt enkel toegestaan NA ontvangst, bij reservatie, van een schriftelijke bestelbon met de facturatiegegevens. Facturen zijn te betalen binnen de 14 dagen. Onze prijzen zijn inclusief 21% en/of 12% B.T.W. 

Alle voornoemde voorstellen zijn aanpasbaar aan uw wensen en budgets.  Wij maken voor u gaarne een gepersonaliseerde offerte. 

De klant kan zijn eigen wijn laten schenken bij recepties of avondfeesten, maar er wordt een forfait aangerekend van 9 euro per fles. Deze flessen dienen eveneens tijdig in ons bezit te zijn om deze te kunnen schenken in optimale omstandigheden.  

Zaalverhuur mogelijk voor niet storende activiteiten:

  • De Koninck (eten maximum 40 personen) (recepties tot 100 personen)

  • Jacob Dolo (eten maximum 70 personen)

  • Amberes(eten maximum 60 personen)

  • Zoo(maximum 24 personen)

Prijzen voor bijkomende diensten op aanvraag : audiovisuele apparatuur, hostessen, etc. 

Het gebruik van confetti of andere storende materialen is verboden.  Geen andere muziek wordt gedraaid dan deze eigen aan de zaak. Live muziek en/of muziek via versterker is NIET toegestaan. Bij huur van de volledige zaak kan aangepaste muziek gedraaid worden. Voor alle verdere inlichtingen staan wij gaarne ter uwe beschikking 

Tim Ferket
 +32 486 15 11 26

Ronald Ferket
+32 475 70 27 48