Zo Kijk je Nederlandse en Vlaamse TV in Spanje

Zo Kijk je Nederlandse en Vlaamse TV in Spanje

Wanneer je in Spanje woont of op vakantie bent, kan het soms lastig zijn om toegang te krijgen tot jouw favoriete Nederlandse of Vlaamse televisiezenders. Dankzij IPTV is dit verledentijd. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over IPTV, zoals hoe het werkt, op welke apparaten het werkt en hoeveel een IPTV-abonnement kost.

Wat is IPTV?

IPTV is de afkorting voor Internet Protocol Television. Het is een innovatieve manier om tv zenders en films via het internet te streamen. Met een IPTV-abonnement krijg je toegang tot een uitgebreide lijst met kanalen van over de hele wereld, inclusief de Nederlandse en Vlaamse kanalen. IPTV werkt dus volledig via het internet die maakt verbinding met een IPTV abonnement. Met een abonnement heb je toegang tot het aanbod van een IPTV-provider. Het aanbod is afhankelijk van wat deze porvider aanbiedt op zijn server. Bij de meeste providers heb je ook toegen tot films en series met Nederlandse ondertiteling.

Op welke apparaten werkt IPTV?

Het mooie aan IPTV is dat het op bijna elk apparaat kan worden gebruikt. Zo kun je IPTV streamen op je smartphone, tablet, smart-tv, laptop of zelfs op je computer. Als je het op je televisie wilt kijken terwijl je geen smart-tv hebt kun je ervoor kiezen om een IPTV-settopbox aan te schaffen. Deze settopbox kun je eenvoudig aansluiten op je tv via een HDMI-kabel, vervolgens kun je de IPTV-kanalen bekijken op je ''oude'' televisie. Op deze manier kun je ook in Spanje Nederlandse of Vlaamse TV bekijken in spanje, zie: IPTV in Spanje

Waar kun je IPTV kopen?

IPTV kopen kan eenvoudig via een online webshop. Er bestaan verschillende IPTV providers waar je een abonnement kunt kopen. Het kopen ervan kan vaak met enkele klikken op je muisknop en je IPTV abonnement wordt direct geactiveerd of je bestelling wordt vaak binnen 24 uur geleverd. Je kunt vaak online betalen via Ideal, Bitcoin, Paypal of creditcard. Wil je een IPTV abonnement kopen? doe het dan bij een betrouwbare IPTV verkoper.

Wat kost een abonnement?

De kosten van IPTV-abonnementen variëren per provider en per abonnement. In de regel ligt de prijs rond de 15 euro per maand. Ook varieren de prijzen vaak per pakket dat je neemt. Bij de meeste providers kun je kiezen tussen 1,3,6 of 12 maanden IPTV-pakketten.

Conclusie

IPTV is een ideale oplossing voor iedereen die in Spanje woont of op vakantie is en toch graag Nederlandse en Vlaamse tv wil kijken. Met een IPTV-abonnement krijg je toegang tot een grote selectie aan kanalen van over de hele wereld, inclusief de Nederlandse en Vlaamse kanalen. Je hebt alleen een IPTV-abonnement, een IPTV-app of IPTV-settopbox en een stabiele internetverbinding nodig om ervan te kunnen genieten.