Disneyland Parijs bezoeken? Zo boek je het goedkoopste hotel!

Disneyland Parijs bezoeken? Zo boek je het goedkoopste hotel!

Disneyland Parijs, zoals de naam al aangeeft, ligt vlakbij Parijs en is zeker een bezoekje waard voor liefhebbers van de wereld van Disney of van attractieparken in het algemeen. Disneyland Parijs bezoeken is niet ingewikkeld vanaf de stad en het kost je ongeveer 35 minuten vanaf station Nation. Ben je van plan om alleen naar het attractiepark te gaan? Dan kan je ook de rechtstreekse Disney Express van de Thalys nemen die langs Amsterdam, Schiphol en Rotterdam gaat. De trein is een goedkopere optie, aangezien de parkeerkosten erg hoog zijn.

Disneyland Parijs bezoeken

Als je van plan bent naar het attractiepark te gaan, is het handig om de tickets alvast geboekt te hebben. Doe dit ruim van tevoren, want de online tickets raken snel op. Dit scheelt je heel veel tijd in de rij bij de ingang van het park. Download van tevoren de Disneyland app, waardoor je precies kan zien waar je bent, waar de attracties zijn en hoe lang je moet wachten. Super handig dus. Een andere tip is om je eigen eten mee te nemen, waardoor je niet alleen geld bespaart maar ook tijd, die je weer kan gebruiken voor de attracties. Ben je van plan om allebei de parken te bezoeken? Ga dan eerst naar het Walt Disney Studios Park. Deze is kleiner en sluit vroeger, waardoor je nog genoeg tijd hebt voor zijn grotere broer.

Goedkope Hotels Disneyland Parijs

Een dagje Disneyland Parijs is niet goedkoop en daarom kan het fijn zijn om te besparen op een hotel. Er zijn genoeg goedkope hotels Disneyland Parijs rondom het attractiepark te vinden die makkelijk te bereiken zijn en ook een prima service bieden. Het Disney’s Hotel Cheyenne ligt slechts op 1 kilometer van de ingang en is geschikt voor een gezin van 4 man. Je bent hier in totaal €250 voor kwijt per nacht. Dit is een van de goedkopere opties van Disney zelf. Ook heb je Disney’s Sequoia Lodge voor een vergelijkbare prijs. Wil je voor een goedkopere optie gaan, dan is een vakantiehuis een betere optie. Het nadeel hiervan is dat ze vaak iets verder van het park liggen, waardoor het makkelijker is om een auto te hebben dan met het openbaar vervoer te gaan. Een goede optie is het vakantiehuis Espace détente, wat maar 7 kilometer van het park afligt. Gemiddeld ben je hier €90 per nacht voor kwijt. Op booking.com kan je meerdere van dit soort opties vinden.