Hoe werkt de slimme thermostaat Honeywell Evohome?

Hoe werkt de slimme thermostaat Honeywell Evohome?

De Honeywell Evohome is één van de meest geavanceerde modellen op het gebied van intelligente, zelflerende types van de slimme thermostaat. De Evohome is van de fabrikant Honeywell en deze ontwikkelaar heeft zogezegd niet stil gezeten. Honeywell ontwikkeld en distribueert al sinds 1906 verwarmings producten, dus je mag verwachten dat een merk als deze dan ook een goede thermostaat op de markt brengt. Het zal dus geen verrassing zijn dat de functionaliteiten van de Honeywell Evohome zeer goed doordacht zijn, de gebruiksvriendelijkheid fantastisch is en de energiebesparing buitengewoon is.

Honeywell thermostaat Evohome is de meest geavanceerde van het assortiment.. is geschikt voor vloerverwarming en woningen met veel kamers. De intelligents thermostaat kan enorm veel ruimtes naast elkaar aparte schakelen, verschillende schema's instellen van meerdere bewoners en berekent uitstekend de exact energie nodig om de ruimte te verwarmen. Zo efficiënt dat ook de rest warmte wordt gebruikt om de doel temperatuur te bereiken.

Het doseert de CV installatie om de juist hoeveelheid aan verwarming te stoken, nodig om de temperatuur te bereiken welke gewenst is, dit op een energiezuinige wijze en werkt dus niet langer als een aan/uit thermostaat, welke het volledige vermogen van de CV installatie gebruikt om de verwarming op te stoken.

Al deze functionaliteiten naast elkaar maken de Evohome daadwerkelijk een technisch snufje van de bovenste plank, een staaltje techniek waar je vandaag de dag nog U tegen zegt. Nu valt de Evohome ook te koppelen met een App op de mobiele smart phone, zodat je op afstand je CV kunt aansturen ofwel bedienen en monitoren. Ook via de smart phene app kan er op basis van zoneregeling de niet gebruikte ruimte in je huis worden geexcludeert van verwarming, kan je thermostaat de CV uitschakelen bij het verlaten van de woning en registreerd je schema.patroon van je leefgewoontes, zodat deze ondersteunend er voor kan zorgen dat je zo comfortabele mogelijk, energie zuinig je woning verwarmt naar je behoefte. Dit alles nog eens Goed voor je huishoudkosten, zodat je stapje bij beetje de uitgave van de aanschaf van je slimme thermostaat kunt terug verdienen. Wil het ook nog eens je groen voetafdruk vergroten.

Een stukje perfectie!