Vitamine V met elektrische autovakantie

Vitamine V met elektrische autovakantie

Vitamine V krijg je binnen als je een vakantie beleeft, waar je optimaal van geniet. Een vakantie waarbij alles klopt; lekker weer, genieten van het land, maar ook een vakantie waarbij je prettig gebruik kunt maken van je elektrische auto. Gelukkig worden er steeds meer laadpalen geplaatst, waardoor je nu al prima met de elektrische auto op vakantie kunt gaan. Ben jij toe aan Vitamine V?

Pure ontspanning tijdens je vakantie

Op vakantie met de elektrische wagen? Dat betekent dat je geen last meer zult hebben van stress onderweg. Een aantal jaren geleden was het nog weleens spannend onderweg. Haal je het volgende laadstation wel? Los van deze spanning onderweg of er wel laadpalen waren, kwam het ook voor dat je noodgedwongen fossiele brandstof moest tanken, omdat er geen laadpalen waren in bepaalde delen van een vakantieland. Als je destijds fossiele brandstof moest tanken, was dit een stuk duurder en bovendien belastend voor het milieu. Als je nu een elektrische auto hebt, kun je prima vooraf een planning maken om altijd onderweg elektriciteit te kunnen laden. Zeker als je kiest voor een vakantielocatie met een laadpaal. Denk hierbij aan een hotel, vakantiepark of camping waar je de mogelijkheid heb om je accu op te laten. Dat wordt ontspannen en voordelig reizen deze zomer!

Weekendje weg met de elektrische auto

Weekend weg met de elektrische wagen? Je kunt natuurlijk ook prima Vitamine V binnen krijgen als je een weekend weg gaat. Je kunt tegenwoordig bijvoorbeeld prima een weekendje naar Antwerpen gaan met de elektrische auto. In deze wereldstad zijn veel laadpalen te vinden en ook kun je hier een hotel boeken waar je jouw accu op kunt laden. Antwerpen heeft veel te bieden; het oude centrum is betoverend mooi en je kunt hier ook nog eens prima shoppen. Bezoek in het centrum zeker ook een aantal juweliers en bewonder het goud wat je in de vitrines ziet liggen. Met dit goud is Antwerpen wereldberoemd geworden. En als het heerlijke weekendje Antwerpen er weer op zit, weet je zeker dat je kunt rekenen op een volle accu, want je kunt in Antwerpen prima een hotel boeken met  een laadpaal. Dat wordt ontspannen genieten van een heerlijk weekendje weg!