6 dingen die een man graag cadeau krijgt

6 dingen die een man graag cadeau krijgt

Blijvend verrassend uit de hoek komen als je je man of vriend een mooi cadeau wilt geven, is moeilijker dan veel mensen denken. Want hoe origineel kun je nog zijn als jullie al jarenlang een relatie hebben en de cadeau-ideeën wel een beetje op lijken te zijn? Hoe kom je nog op originele cadeautips voor hem? Geen zorgen! In dit artikel hebben we de volgens ons beste cadeautips voor hem verzameld, waar je je man of vriend heel blij mee gaat maken. Doe er je voordeel mee en geef jullie relatie een nieuwe boost!

1. Geef je man of vriend een leuke vliegtocht of parachutesprong cadeau

Veel mannen houden van snelheid, hoogte, spanning en actie. Om die reden is een van de beste presentjes die je je partner of een goede vriend kunt geven, een mooie vliegtocht of een parachutesprong, bijvoorbeeld op Texel, cadeau. Het leuke van dit gave geschenk is dat er veel mogelijkheden zijn. Zo kun je ervoor kiezen om een rondvlucht weg te geven. Maar ook zijn er, bijvoorbeeld op Texel, arrangementen waarbij er zelf een stukje gevlogen mag worden.

2. Een dinerbon voor twee 

Een klassiek cadeau dat het bij mannen altijd goed doet, is een dinerbon voor jullie (en/of jullie kids) samen. Een goede gelegenheid om jullie vriendschap, huwelijk of relatie een nieuwe boost te geven!

3. Met een Cryptex Puzzle Pod dag je hem echt uit!

Heeft jouw man alles al wat zijn hartje begeert? Dan is het best moeilijk om origineel uit de hoek te komen en hem te verrassen met een leuk cadeau. Maar niet getreurd: we hebben enkele goede tips voor je om manlief alsnog te verrassen met iets wat hem zeker gaat bevallen! En welk cadeau is dat dan precies? Nou, de Cryptex Puzzle Pod. De Cryptex Puzzle Pod is een cadeau dat manlief voor een uitdaging stelt. Hij moert namelijk eerst een puzzel oplossen of een code kraken, voordat hij toegang krijgt tot het echte cadeau. In het gekozen cadeau kan van alles zitten, zoals briefgeld, een gouden halsketting, toegangsbewijzen voor zijn favoriete concert of lekkernijen waar hij aan verslaafd is. 

4. Een bijzonder sieraad

Een echt leuk en origineel cadeau om aan hem te geven, is een sieraad dat niet alledaags is. Denk bijvoorbeeld aan ene gaaf horloge met een armband van hout, een nekhanger van goud of - ook dat is gaaf - een unieke armband meet diamanten erop. Uiteraard moet je voor een dergelijk cadeau je portemonnee trekken. Maar je weet dan wel zeker dat je hem een geschenk geeft dat de nodige indruk gaat maken.

5. Een infrarood sauna voor hem

Na het sporten in de fitnessclub een saunaatje pakken is iets wat veel mannen heerlijk relaxed vinden. Heb je voldoende te besteden? Koop dan een compacte infrarood sauna voor hem, zodat hij in het vervolg gewoon (ook) lekker thuis de sauna in kan!

6. Lekker een dagje naar een dierenpark

Een paar kaartjes om samen naar een dierenpark te gaan is ook iets wat mannen vaak wel kunne waarderen. Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden, want er zijn in heel Nederland dierentuinen en -parken genoeg te vinden!