De effecten van damiana thee

De effecten van damiana thee

Damiana komt van nature voor in onder andere Zuid-Amerika, Midden-Amerika en in het Caribisch gebied. Het is een struik met fraaie, gele bloemen die heerlijk ruiken. Maar deze plant staat er ook om bekend dat de kruiden hele bijzondere effecten teweeg kunnen brengen. Je kunt er ontspannen van worden, heel geconcentreerd van raken en ook zou het seksuele verlangens versterken. Je kunt deze kruiden verdampen, maar ook prima gebruiken om er thee van te maken. Wat voor jou?

Volop genieten van Damiana

Al eeuwen geleden werd ontdekt dat Damiana kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Medicijnmannen gebruikten de kruiden om zieken mee te genezen, maar ook voor bijvoorbeeld rituelen werd Damina gebruikt. De effecten van Damiana zijn vergelijkbaar met Cannabis, alleen dan in milde vorm. Effecten van Damiana zijn ook dat je ervan uit je lichaam kunt treden en je zintuigen ermee kunt versterken. Bij het laatste kun je denken aan een scherper gehoor, je zou kleuren scherper kunnen zien of geuren sterker kunnen ruiken. Kortom, bij normaal gebruik is het volop genieten van Damiana. Je kunt kruiden op een simpele manier verdampen in een vaporizer, maar ook kun je met Damiana kruiden theezetten.

Damiana thee

Je kunt op een eenvoudige manier Damiana thee maken. Door een paar theelepels Damiana kruiden toe te voegen aan heet water, bereid je voor jezelf een heerlijke thee. Je kunt hier heerlijk van ontspannen of andere effecten van ondervinden waar je jezelf prettig bij voelt. Deze effecten kunnen ook zijn dat je juist heel geconcentreerd voelt. Welke effecten je ook prettig vind bij het drinken van Damiana thee, het kost je in ieder geval weinig moeite om het te bereiden. Ideaal toch?

Thee Damiana kruiden werkt ontspannend

Veel mensen kiezen ervoor om thee met Damiana kruiden te drinken omdat ze er ontspannen van worden. Je kunt er zeer relaxt van worden, zeker voor mensen met een druk bestaan, is het soms fijn om zo even tot rust te komen. Bovendien zouden seksuele verlangens er ook nog eens door versterkt worden. Dat maakt het wel erg aantrekkelijk om ook eens een kopje Damiana thee te drinken. Lijkt het jou ook de moeite waard?