Niet nieuw. Niet tweedehands. Maar refurbished!

Niet nieuw. Niet tweedehands. Maar refurbished!

Een peperduur, overhyped nieuw apparaat dat binnen een jaar 40 procent van zijn waarde verliest aanschaffen, of heel marktplaats afstruinen voor een goede deal welke net niet te mooi is om waar te zijn en er na aanschaf achterkomen dat er nogal het een en ander aan kapot is, en dat de reparatiekosten duurder zullen zijn dan de werkelijke aanschaf zelf. Was er nou maar een middenweg… Een tweedehands apparaat voor een mooie prijs, dat nog in goede staat verkeert, en waar de heilige graal garantie bij mee wordt geleverd. Voor iedereen die op zoek is naar die gulden middenweg, is hier nu de oplossing: refurbished apparaten. 

Wat houdt ‘refurbished’ nou in?

Refurbished apparaten zijn tweedehands, maar werken als nieuw. De toestellen zijn door de een refurbisher helemaal nagekeken. Kapotte of versleten onderdelen worden vervangen met nieuwe, zoals een nieuwe accu, waardoor het betreffende apparaat dus 100% goed werkt. Het zijn dus tweedehands apparaten die een opknapbeurt hebben gehad. De apparaten krijgen dus eigenlijk een tweede leven. Het is best zonde wanneer een apparaat weg wordt gedaan, maar hij eigenlijk nog best goed functioneert en langere tijd mee kan gaan. Nadat deze onder handen wordt genomen, wordt er eigenlijk een tweede leven geblazen in een apparaat. De apparaat heeft eigenlijk ook geen gebreken en werkt gewoon naar behoren. 

Waarom refurbished?

Van refurbished apparaten weet je 100% zeker dat ze goed werken, in tegenstelling tot tweedehands apparaten, waarvan sommige onderdelen kapot kunnen zijn. Daarnaast wordt er standaard garantie meegeleverd. Als er dan toch nog iets niet goed is, kunt u daar altijd beroep op doen. Refurbished apparaten zijn ook nog is een stuk goedkoper dan nieuwe apparaten, terwijl ze gewoon net zo goed werken. Een stuk voordeliger dus. Daarbij is het ook goed voor het milieu. Doordat een apparaat niet vroegtijdig vernietigd wordt, hoeft er minder snel een nieuw apparaat in de plaats worden gemaakt. Refurbished heeft dus meer voordelen dan je zou denken.

Welke apparaten kunnen refurbished worden?

Van telefoons tot laptops, en van laptops tot koelkasten. Heel veel apparaten zijn als refurbished verkrijgbaar. Refurbished telefoons zijn al wat bekender, maar ook minder voor de hand liggende apparaten zijn voor een scherpe prijs als refurbished verkrijgbaar! Wat dacht u van refurbished printers? Printers zijn nieuw erg prijzig, al helemaal heavy duty machines voor bedrijven, en met een tweedehands printer wordt er vaak geen service bijgeleverd. Met een refurbished printer bent u verzekerd van een degelijke printer en kunt u flink geld besparen, zonder er wat voor in te leveren!