Een origineel brievenbus cadeau voor jouw geliefde

Een origineel brievenbus cadeau voor jouw geliefde

Verjaardagen zijn belangrijk. We vieren ze om te herinneren aan onszelf hoe lang we al rondlopen op deze aarde, en vaak is het ook een goede reden om samen met familie of vrienden te genieten. Maar wat doe je als je nou zo'n belangrijke dag van een vriendin of familielid vergeten bent? Geen paniek! In dit artikel leggen we uit hoe je het nog goed kunt maken, zelfs al ben je net iets te laat.

Stuur een kaartje

Naast het feit dat je jouw vriend of familielid natuurlijk direct belt om te zeggen hoe stom het is dat je zijn/haar verjaardag vergeten bent, stuur je een lieve kaartje. Een klein gebaar kan al heel wat goedmaken. Koop een mooie verjaardagskaart en schrijf er iets liefs in, bij voorkeur met de hand geschreven. Hierdoor laat je zien dat je er echt tijd in hebt gestoken.

Plan een leuk uitje

Is het echt iemand die dicht bij je staat? Plan dan gewoon lekker meteen een dagje samen in. Neem bijvoorbeeld een dag vrij van werk om samen te lunchen, wat sightseeing te doen in de stad of gewoon lekker bij te kletsen. Op die manier vergeet je snel dat je zijn/haar verjaardag bent vergeten en maak je er eigenlijk meteen een extra speciale dag van.

Geef een cadeau

Vind je een kaartje te makkelijk? En staat deze vriend of familielid net wat verder van je vandaan? Maar voel je je toch nog schuldig en wil je het goed maken? Als laatste kun je natuurlijk altijd nog een mooi cadeau geven aan degene wie zijn verjaardag je bent vergeten. Dit kan iets groots zijn als goedmaken, maar ook iets kleins. Denk aan een origineel brievenbus cadeau. Er zijn zoveel dingen online te bestellen. Van simpele cadeaupakketten tot snoep en van bonbons tot enorm leuke cadeaubonnen. Klik hier of Google eens wat rond opzoek naar de leukste brievenbus cadeaus.

De belangrijkste tip die we kunnen meegeven is om altijd direct contact op te nemen als je je bedenkt dat je de verjaardag vergeten bent. Wanneer je snel reageert, is de kans groot dat degene het je sneller vergeeft. Blijf vooral niet te lang wachten met bellen of een berichtje sturen, want dan maak je het alleen maar erger.